Jeg skal snart udstille mine malerier, og det glæder jeg mig til

maj 12 2014, - - 0 Comments

Jeg skal lave en udstilling på rimelig præcist 30 malerier, og nogle af dem har jeg allerede liggende klar, men bestemt ikke alle. Jeg får derfor travlt over den næste periode, travlt med at male og være kreativ, og i sidste ende travlt med at få produceret nogle malerier. Jeg vil jo ikke bare levere hvilke som helst malerier, nej, slet ikke, jeg vil hellere hænge billeder op, som jeg er stolt af at kunne hænge op. Malerier er jo en meget personlig ting at hænge op på offentlige vægge, hvor andre mennesker skal kigge på dem, for her kan andre jo med rette gå og tage stilling til, om man har gjort det godt, og om man er dygtig som kunstner.

At hænge mine malerier op er modigt af mig

Jeg har i mange år gået meget op i at male malerier, men det med at hænge dem op på en udstilling, det er noget som jeg er lidt sart over. Jeg synes faktisk med andre ord, at det er meget modigt af mig, at hænge mine malerier op, og vise verden mine tanker. Jeg er blevet rigtig inspireret af en side, jeg har set online, og denne side hedder noget a la funk art. Den side synes jeg virkelig er god, og her er der rigtig mange inspirerende ideer at finde. Jeg maler naturligvis med min egen personlige stil, og sørger for at producere ting, der ikke kan findes nogle andre steder, og dermed bare er mine helt egne. Det er jo ikke kunst at male det samme, som andre maler. Det er kunst at vise personlige tanker i de malerier, man vil lægge navn til, og sådan synes jeg bestemt også at det skal være.

Leave a Reply

udstille mine malerier,

Copyright 2014