Festlige kostumer

august 8 2015, - - 0 Comments

Hvordan definerer man egentlig ”fest”? Og hvordan definerer man ”kostumer”? Det er der nok mange der har spurgt sig selv om, og derfor er vi en masse skræddere der er gået sammen om at lave en håndbog om kostumer så der ikke er nogen der kommer galt i byen. HAHAHA ligesom når man går i byen! Og det går altså ind under fest! For satan Holger hørte du det, Ralle lavede en joke? Hvad siger du Randi, ej men altså kald lige på Svetlana og Tvillingerne og Jyden og Ølle og Tølle, det skal de fandme høre!

kostume Hvorom alting er, så kan det blive et værre rod hvis man kommer til at tage såkaldt ”festlige” kostumer på, når der faktisk ikke bliver holdt fest. Folk kan blive direkte kede af det! Eller i hvert fald godt mugne i det. Er det ikke rigtigt, Ølle og Tølle? Jo, det er fuldstændig rigtig Randi, du har helt ret i alt hvad du siger om kostumer. Ja, det er jo også det jeg siger, kald lige på Svetlana og tvillingerne og Jyden og Ralle og fortæl dem at jeg altid har ret. Okay, Svetlanaaaa, Tvillingerneeee, Jydeeeen, Ralleeeee: Randi har altid ret! Ja, det er jo det jeg siger.

Gode erfaringer med kostumer online

I sidste ende kan man ikke komme udenom at kostumer tit kan være en nem måde at bryde isen på til en fest. Hvis en utrolig grim person har et kostume på så er det en dejlig måde at få afledt opmærksomheden på, og så kan man nemt bare kommentere på kostumet i stedet for det hæslige udseende. Og det samme med en utrolig smuk person, http://kostumegiganten.dk/. Det er sgu en hård verden vi lever i, man bliver købt og solgt som Sebastian siger. Er det ikke rigtigt Seb? Jo for satan Randi, du har helt ret som altid. Jamen jeg ved det godt.

Det ovenstående var det sidste man nogensinde hørte fra skizofrenen Kristoffer. Æret være hans minde.

Leave a Reply

Copyright 2014