Det nyeste nye her, det bliver et pillefyr

maj 13 2014, - - 0 Comments

Jeg skal have noget nyt i min bolig, og det bliver et pillefyr, og det er bare rigtig godt for mig, synes jeg. Jeg glæder mig bare rigtig meget til netop at få mit pillefyr i hvert fald, det er noget jeg ikke kan stoppe med at tænke på. Og det er i øvrigt også noget, som jeg har tænkt på længe, og som jeg vil blive ved med at tænke på lige indtil den dag, hvor jeg har mit pillefyr lige her hos mig i denne bolig, altså lige indtil den dag er blevet en realitet for mig. Og det gør den også snart, og det er jeg rigtig glad for! Jeg vil simpelthen så gerne have mit pillefyr, og der er ikke lang tid igen, det er slet ikke længe, at jeg skal vente.

 

Et pillefyr som er mit

 

Jeg har ofte før set, når nogle har et pillefyr. Men jeg har aldrig selv haft et, og det, at jeg nu får et, det bliver noget nyt for mig. Det bliver første gang i løbet af mit liv, at jeg skal have et pillefyr, og det er derfor, at det hele bliver så meget ekstra spændende. Nu skal jeg ikke længere kun tænke på om andre har et pillefyr, nu kan jeg sørme også selv vise mit eget frem – for ja, nu har jeg jo også selv et. Det er noget nyt for mig, det er en hel ny verden, der faktisk åbner sig for mine fødder. Jeg skal altså have et nyt monster af en maskine til at stå og opvarme min bolig, og det er jeg simpelthen bare så tilfreds med, for det kunne bare på ingen måder være bedre. Jeg kan i hvert fald ikke tænke på hvordan det kunne.

Leave a Reply

Copyright 2014