Den nyeste kollektion fra Tweens

april 21 2015, - - 0 Comments

Hvis du går lige så meget op i tøj som jeg gør, så vil du også vide, at der meget snart kommer en helt ny kollektion fra Tweens, som vi virkeligt er mange designere der har set frem til. Det er jo ingen hemmelighed, at man som designer skal have sin inspiration fra et eller andet sted, og hvor du mange gange får denne inspiration er altså fra andre tøjmærker, http://shop.seeds.dk/59-tweens. Et godt eksempel på dette er Tweens, der laver tøj til børn. Det er også grunden til, at det er så godt, og selvom at jeg selv designer tøj til børn, så er der jo ingen tvivl om, at et Tweens mange gange er så anderledes, at det virkeligt er muligt at finde en masse gode ideer i deres design. Det er altså vildt fedt, og jeg ved altså også med sikkerhed, at jeg langt fra er den eneste der bruger Tweens til at få gode ideer til mine egne designs.

Gode designs fra Tweens

Det der gør Tweens så gode, er jo bare at de virkeligt har kundebasen for at være udfordrende, og ikke nok med det, så har de altså også så mange års erfaring, at de i god tid vil kunne afgøre om et design er for vovet. Det er det sjældent, da mange af deres designs udelukkende formål er at give os andre gode ideer. Det er atlså ret fedt at tænke på, og jeg ved da også, at denne forretningside kommer til at betyde, at Tweens kommer til at overleve i mange år i fremtiden. Det er altså så fede og dygtige de er ved Tweens, og jeg ville da helt klart også ønske, at jeg rent faktisk selv kunne blive ansat ved Tweens, så jeg også kunne begynde at diktere den fremtidige mode på tøjmarkedet for børn.

Leave a Reply

Copyright 2014