Den dyreste lejlighed i London

juni 8 2014, - - 0 Comments

Den samme pris for 2 til 3 kampfly koster det samme som den dyreste og mest eksklusive lejlighed i London, som har udsigt over hele centrum. Prisen ligger angiveligt på omkring 1,4 milliarder kroner, og dette var altså den seneste salgs pris. Ifølge The Guardian(engelsk avis), så er det den dyreste lejlighed i hele London. Ifølge flere medier så er køberen af denne lejlighed en østeuropæer, som har lommerne godt fyldte.

Det at det er en udenlandsk køber har fået sindende i kog flere steder i London, hvor man giver udenlandske købere noget af skylden for de skyhøje priser på ejendom i London. Dette har medført at politikere landet over har lovet at man vil sætte en stopper for denne tendens. Mange af beskyldningerne imod de udenlandske købere, er at det blot er en måde hvorpå de kan sikre deres penge fra hjemlandets myndigheder, og dette har gjort folk endnu mere sure.

I Danmark har vi stadig ikke haft et salg i denne prisklasse, og ser man på de seneste boligsalg, så er der altså ikke nogle i denne prisklasse.
Ifølge flere informationer så har køberen ikke tænkt sig at opholde sig særlig meget i lejligheden, hvilket med sikkerhed vil skabe flere skyts i debatten om udenlandske købere af ejendom i London.

Vinduerne er skudsikre

Det er altså ikke lav kvalitet man får i disse lejligheder. Lejlighederne i Hyde Park komplekset har nemlig skudsikker glas med panorama udsigt udover Hyde Park. Der er læder på væggene og special fremstillede lamper. De billigste lejligheder i dette kompleks, altså ”discount” lejlighederne, koster omkring 270 millioner kroner.
Fjernsynet kan du gemme væk bag et maleri i væggen, og køkkenbordet er specialdesignet og fremstillet i brasiliansk granit. Hvis man har en doven dag, så kan man via en underjordisk gang/tunnel gå til Mandarin Hotel(Luksus hotel), og blive serviceret af deres personale.

Leave a Reply

lejlighed i London

Copyright 2014