Billige gamle kasser

september 22 2014, - - 0 Comments

Står du og har brug for en masse gamle kasser, så er du kommet til det rette sted. Jeg står nemlig og sælger en masse gamle kasser, og heldigvis for dig, så sælger jeg dem utroligt billigt. Jeg har nemlig haft dem i så lang tid, og haft dem til salg i lige så lang tid, at jeg nu er kommet til et punkt, hvor jeg sådan set bare gerne vil af med dem. Du vil komme til at betale en lille smule for de gamle kasser, men jeg er sikker på, at det dyreste for dig, vil være den benzin eller diesel det kræver at hente disse gamle kasser. Jeg håber helt klart, at ud mangler nogle gamle kasser, og har lyst til at komme forbi og hente dem. Jeg kan dog også godt komme forbi med dem. Det vil dog blive lidt dyrere, der er dog stadig ingen tvivl om, at du stadigvæk vil få de gamle kasser meget billigt. Det er sådan set også derfor, at du bare skal tage at slå til med det samme, så du også kan få dig nogle helt gamle kasser. Det er nu eller aldrig og med denne pris, så er de gamle kasser snart solgt.

Udsolgt af gamle kasser

Det er altså meget muligt, at jeg snart har udsolgt af de gamle kasser, og det er endnu mere muligt, at jeg sælger nogle af dem. Jeg behøver altså ikke at komme af med alle de gamle kasser på en gang, og jeg håber sådan set virkeligt bare, at det på en eller anden måde, også kommer til at gå op for dig, hvor sjælden en mulighed det rent faktisk er for dig, at få fat i disse gamle kasser. Det er jo nu eller aldrig, og jeg håber sådan set bare, at du også selv kommer til at få brug for disse gamle kasser, og ikke bare har tænkt dig at sælge dem videre.

Leave a Reply

Copyright 2014